Preambul: PNL a iesit de la guvernare. A ramas PSD peticit cu ceva UNPR, PC, UUUUU DMR…S-a instalat guvernul Ponta III. Bine s-a mai instalat, in sensul ca are ministri. Si-atat!  Ei nu stiu ca pana la Dumnezeu te mananca sfintii? Fara secretari de stat guvernul este vax.

Astazi in sfarsit au inceput sa apara in Monitorul oficial deciziile privind numirea de secretari de stat si alte numiri. La Transporturi: secretar de stat: Iulian GHIOCEL(!) Matache. De unde ? De la Vrancea! Pai, degeaba e “mascota” guvernului Oprisan? Degeaba sta el 29 de zile din 30 la Bucuresti si se baga el in toate pozele ( sa-l vada mama ce bine a ajuns baiatul ei…). Nu, nu degeaba..Maine, poimaine, isi trage nea’ Oprisan aeroport la Focsani si-l trece direct la CJ..Exista si varianta largirii drumului E 85 la 6 benzi cu ramificatii si sa vezi ce autostrada Moldavia apare spre Vincon pentru asigurarea vitezei de degustare…

Acuma lasandu-l la o parte pe Dom’Oprisan, ce hal de nume are omul asta: Ghiocel? Dom’Sova, e adevarat ca-i martie si e potrivit, dar, daca era aprilie, numeai un secretar de stat Narcisa, in mai Panseluta, in iunie Hibiscus…?

Domnule GHIOCEL , succes in activitate, dar, banuind ca esti o sinecura, vezi sa nu fii la fel de efemer ca planta…

P.S. As mai putea scrie cate ceva, dar “nu stiu cine vine la cina” dupa…

Advertisements